Alle Travel Tales van Marcel Verhoeven over Madrid


Van Nice naar Valencia via Madrid

Na een genoeglijke tijd de afgelopen twee weken in Zuid-Frankrijk werd het tijd om door te reizen naar Spanje. Aangezien ik volgende week met veel genoegen een groep mensen de prachtige stad Valencia ga laten zien vloog ik in de loop van maandagmiddag naar Madrid, aangezien er geen rechtstreeks vlucht tussen Nice en Valencia bestaat.

Het was alweer twee jaar geleden dat ik in de Spaanse hoofdstad was en daarom verheugde ik me er op om hier even twee dagen te verblijven alvorens ik met de hoge snelheidstrein vanuit Madrid naar Valencia zou doorreizen.

Alhoewel ik weet dat veel mensen niet met me zouden willen ruilen vind ik zelf mijn reizende leven heel boeiend en inspirerend. Ik maak dagelijks zoveel afwisselende en verrassende dingen mee. Zo landde ik dus aan het begin van de maandagavond op de Madrileense luchthaven en verwonderde mij allereerst weer over het prachtige imposante complex waar je bij aankomst door heen wandelt. Qua luxe en comfort kan Schiphol daar nog een voorbeeld aan nemen. 


meer lezen